Întrebări frecvente

Aveți întrebări cu privire la pregătirea proprietății pentru o ședințe foto, durata ședinței, timpul de livrare sau metodele de plată? Aici aveți răspuns la întrebările cele mai frecvente despre fotografia imobiliară.

De ce ar trebui să folosesc fotografii profesionale?

Fotografiile profesionale imobiliare sunt considerate unul dintre cele mai utile instrumente pentru a face o primă impresie pozitivă asupra proprietăți dumneavoastră. Majoritatea potențialilor cumpărători/chiriași folosesc internetul în căutarea unei noi locuințe.

Cât timp durează fotografierea unei proprietăți?

Durata unei ședințe foto este de 20-40 minute pentru o proprietate cu 1-2 camere și poate ajunge până la 180 minute pentru proprietăți mai mari. Pentru a asigura un serviciu prompt și în timp util, proprietatea trebuie să fie pregătită pentru fotografiere până la ora programată

Trebuie să fiu prezent la ședința foto?

Accesul la proprietate va trebui asigurat, dar nu este necesar să fiți prezent. Cu toate acestea, vă recomandăm să fiți acolo la începutul ședinței foto pentru a vă plimba prin casă pentru a vă asigura că este gata pentru a fi fotografiată. De asemenea, poate doriți să subliniați orice detalii speciale care sunt de o importanță extremă pentru dumneavoastră și doriți să fie evidențiate.

Cum se procedează când comandăm mai multe servicii?

Scopul nostru este ca toate serviciile să fie efectuate într-o singură vizită, dar ocazional va necesita mai mulți profesioniști la fața locului în același timp.

Cum reprogramez sau anulez?

Puteți să anulați și să reprogramați ședința foto apelând la numărul de telefon 0771.557.149, dar vă rugăm să anulați cu cel puțin 24 de ore înainte.

Ce ar trebui să facă proprietarul pentru a-și pregăti casa pentru o ședință foto?

Oricât de bună ar fi calitatea fotografiei, dacă locuința nu este pregătită adecvat pentru ședința foto, aceasta nu va arăta bine. Aici găsiți un ”Ghid de pregătire a proprietății pentru fotografiere”.

Ce se întâmplă dacă avem animale de companie?

Vă rugăm să eliberați proprietatea de animalele de companie în timpul ședinței foto. Dacă acest lucru nu este posibil, vă sugerăm să puneți animalele într-o singură cameră în timp ce are loc ședința foto.

Ce se întâmplă dacă vremea este nefavorabilă și ședința trebuie reprogramată?

Uneori apar situații care fac necesară reprogramarea unei ședințe din cauza vremii nefavorabile. Pentru aceste zile cu vreme rea, lucrăm cu clienții noștri pentru a reprograma la următoarea oportunitate disponibilă fără costuri suplimentare. Pentru reprogramare vă rog să ne contactați la numărul de telefon 0771.557.149.

Ședința foto este astăzi, dar proprietatea nu este gata. Care sunt opțiunile mele?

Înțelegem că poate fi dificil să pregătiți proprietatea pentru o ședință foto. Deși întotdeauna încurajăm clienții să-și acorde timpul necesar pentru a-și pregăti proprietatea înainte ca noi să ajungem la fața locului, iar dacă proprietatea nu este gata, atunci vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a reprograma ședința foto. Ne puteți contacta la numărul de telefon 0771.557.149.

Pot cere fotografului să facă anumite fotografii sau unghiuri?

Suntem dispuși să acceptăm indicații la fața locului. Îndemnăm clienții noștri să ne spună ce este cel mai important pentru ei și ce își doresc în pachetul lor foto. Cu toate acestea, având în vedere timpul limitat al programării, sfătuim clienții să limiteze astfel de direcții speciale pentru a ne asigura că întregul proiect este finalizat în timp util.

Se pot face fotografii detaliate ale caracteristicilor importante?

Bineînțeles că putem! Deși, în general, ne concentrăm pe aspectul și spațiul general al unei proprietăți, caracteristicile unice despre care clientul consideră că merită să le acorde o atenție deosebită pot și vor fi fotografiate la cerere.

Pot să-mi public conținutul pe propriul meu site web?

Sigur! Sunteți absolut liber să vă publicați materialele oricum doriți, fie printr-o pagină web personală, pe rețelele sociale sau prin orice alte mijloace. 

Vă păstrați drepturi asupra imaginilor?

De regulă, ne rezervăm dreptul de a prezenta lucrările efectuate, dar numai în scop publicitar și promoțional (portofoliu, materiale publicitare).

Cât timp sunt păstrate fotografiile?

Noi păstrăm fotografiile timp de 3 luni. Este extrem de important să salvați și să faceți copii de rezervă ale fișierelor pentru stocare pe termen lung, deoarece nu putem garanta că fotografiile dumneavoastră vor fi disponibile după acest timp.

Există o taxă pentru deplasare?

Nu se percepe o taxă de deplasare pentru nicio locație pe o rază de 15 km de Brașov. Pentru deplasări pe distanțe mai mari de 15Km în jurul Brașovului, se va adăuga costul de transport, pentru acoperirea costului benzinei și al timpului petrecut cu mașina către și de la locul proprietății dumneavoastră.

Ce tipuri de plată acceptați?

Plata se va face prin transfer bancar în contul prestatorului sau numerar și trebuie primită integral înainte de livrarea fotografiilor dumneavoastră.