Despre

Mă bucur să te cunosc!
Nu ezita să mă contactezi!

Salut! Sunt Ovidiu Ștefan, fotograf specializat în proprietăți imobiliare și profesionist în domeniul imobiliar.

Cu peste 5 ani de experiență în fotografie imobiliară, sunt recunoscut pentru fotografiile de înaltă calitate ce atrag atenția și stârnesc interesul potențialilor cumpărători.

Pasionat de imobiliare, prin lentila aparatului de fotografiat, surprind nu doar spațiile, ci și povestea fiecărui loc.

Cu o pasiune pentru detalii și o expertiză în imobiliare, ofer imagini autentice ce pun în valoare caracterul unic al fiecărei proprietăți.

Îmbinând experiența fotografică cu cunoștințele din domeniul imobiliar, mă dedic aducerii la lumină a potențialului real al fiecărui spațiu.

Hai să transformăm fiecare fotografie într-o experiență și fiecare proprietate într-un cămin!

Ce spun clienții

Am colaborat cu FOTOIMOB in realizarea unui album foto pentru un boutique hotel in Bran. O echipa profesionista in adevaratul sens al cuvantului, a fost o placere sa va cunoastem si sa lucram impreuna. Speram sa avem ocazia unei alte colaborari in viitor. Recomandam cu drag!

Tiberiu Tulpan

Recomand cu mare încredere. Pozele sunt extrem de reușite și au fost trimise neașteptat de repede. Mulțumesc mult pentru tot 🙂

Iulia Dan

Recomand cu cea mai mare incredere. Totul a decurs perfect, pana la cel mai mic amanunt. Domnul Stefan este un profesionist desavarsit, iar acest lucru nu doar se vede, se si simte. De la atentia acordata mie si nevoilor mele, pana la organizarea celui mai mic detaliu, totul a fost exceptional.

Ovidiu Mitulescu KRONHOUSE, Sales Associate

Am apelat pentru un apartament in regim hotelier zona predeal, profesionalism. Mulțumit de rezultat.

Ctalin Stancu

O parte din clienții noștri

Logo, Case in Brasov