Despre

Ne-am bucura să ne cunoaștem!
Contactează-ne!

FOTOIMOB pune laolaltă pasiunea pentru fotografie și o vastă experiență în domeniul imobiliar, astfel încât proprietatea dumneavoastră va fi valorificată la maximul potențial. Venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu fotografii imobiliare de calitate superioară. De la unghiuri la contraste, totul este realizat astfel încât să impresioneze.

Misiune

Credem în frumusețea fiecărui cămin! De aceea, misiunea noastră este să evidențiem proprietatea dumneavoastră într-un mod profesionist, imposibil de ignorant. Într-o piață imobiliară din ce  în ce mai competitivă, este important ca proprietatea dumneavoastră să beneficieze de cele mai bune imagini de prezentare și să se diferențieze de ofertele concurente.

Viziune

Dacă o fotografie valorează cât 1000 de cuvinte, atunci o fotografie profesionistă poate valora o întreagă poveste. Viitorul tranzacțiilor imobiliare este online!

Ce spun clienții noștri

Am colaborat cu FOTOIMOB in realizarea unui album foto pentru un boutique hotel in Bran. O echipa profesionista in adevaratul sens al cuvantului, a fost o placere sa va cunoastem si sa lucram impreuna. Speram sa avem ocazia unei alte colaborari in viitor. Recomandam cu drag!

Tiberiu Tulpan

Recomand cu mare încredere. Pozele sunt extrem de reușite și au fost trimise neașteptat de repede. Mulțumesc mult pentru tot 🙂

Iulia Dan

Recomand cu cea mai mare incredere. Totul a decurs perfect, pana la cel mai mic amanunt. Domnul Stefan este un profesionist desavarsit, iar acest lucru nu doar se vede, se si simte. De la atentia acordata mie si nevoilor mele, pana la organizarea celui mai mic detaliu, totul a fost exceptional.

Ovidiu Mitulescu KRONHOUSE, Sales Associate

Am apelat pentru un apartament in regim hotelier zona predeal, profesionalism. Mulțumit de rezultat.

Ctalin Stancu

O parte din clienții noștri