Fotografie hotelieră

Hoteluri, pensiuni, apartamente regim hotelier, restaurante, cafenele

Fotografie hotelieră – Fotografiile oferă unui turist prima impresie despre locație. În plus, fotografiile profesionale arată turiștilor la ce să se aștepte. Este important să vadă exteriorul hotelului, recepția, restaurantul, camerele și alte facilități. Potențialul oaspete trebuie să fie asigurat că locația unde va fi cazat este pe placul lui.

O galerie plină de fotografii slab iluminate și neclare, sugerează că nu ai avut timp sau grijă de afacerea ta. Oaspeții cred că șederea lor ar putea suferi de aceeași lipsă de atenție. Fotografia profesională, sugerează un serviciu profesional.

Beneficiile fotografiei profesionale

Portofoliu fotografie hoteluri, pensiuni, apartamente regim hotelier, restaurante, cafenele

De ce este nevoie de fotografie hotelieră profesională?

Lumea este plină de imagini. Fiecare site web, reclamă și postare pe social media vine cu o imagine. În marketing, fotografia poate face sau distruge reputația ta, în special pe cel mai important instrument de branding, site-ul tău. 

Primul lucru la care se uită potențialii oaspeți atunci când decid dacă îți rezervă sau nu camera sunt fotografiile tale.

Acordați-vă timp pentru a vă face ca prezentările tale să arate bine, deoarece prezentările cu fotografii profesionale primesc mai mult interes și mai multe rezervări. Stabilește așteptările potrivite atrăgând potențiali oaspeți, evidențiind cele mai bune caracteristici ale tale și evidențiind ceea ce este atrăgător. Oaspeții ar trebui să poată rezerva cu încredere.

Fotografiile profesionale nu numai că îți pun oferta în lumina potrivită, dar le arată și potențialilor oaspeți că sunt pe mâini bune că pot avea încredere în tine și că depui tot efortul ca el să se simtă bine. Turiștii asociază imaginile de calitate slabă cu faptul că se pot aștepta la servicii mai proaste.

Puteți avea cel mai frumos mobilier, cea mai bună ofertă și cele mai remarcabile servicii dar s-ar putea ca nimeni să nu rezerve locația dumneavoastră pentru că imaginile dumneavoastră nu sunt informative.

Este important să-ți prezinți spațiul în cea mai bună lumină și, în același timp, să fii fidel viitorilor tăi oaspeți arătând ceea ce le va fi disponibil la sosire.

Fotografie la amurg

O fotografie la amurg este o imagine exterioară a clădirilor făcută la amurg, care este foarte comună în fotografia hotelieră, de arhitectură sau imobiliară. Se face într-un anumit moment al zilei, când lumina cerului este perfect echilibrată cu luminile proprietății.

Zi
Amurg

Sfaturi de pregătire a hotelului/pensiunii pentru fotografiere

Trebuie să vă asigurați că toate spațiile și camerele folosite pentru ședința foto sunt curate și ordonate. Fiți atenți la mese, suprafețe, podele, cearșafuri, perdele, perne, lenjerie și sticlărie. Eliminați articolele inutile, cum ar fi ziarele învechite, tehnologia și decorul excesiv.

Asigurați-vă că draperiile sau jaluzelele sunt deschise și că măsuța de cafea are pe ea una sau două reviste. 

Este la fel de important ce este în exterior ca și ceea ce este în interior. Ajutați la stabilirea așteptărilor oamenilor cu privire la sosirea lor prin fotografierea locației dumneavoastră din exterior. Eliminați articolele care nu adaugă valoare hotelului dumneavoastră, cum ar fi vehiculele, scrumierele și tomberoanele de gunoi.

Pentru o fotografie exterioară pe timp de noapte, iluminarea exterioară a hotelului ar trebui să fie funcțională.

Asigurați-vă că o persoană care reprezintă hotelul este disponibilă pe toată durata ședinței foto pentru comunicarea necesară cu fotograful și luarea deciziilor la fața locului.

Pentru fotografie hotelieră

Un fotograf profesionist va juca un rol esențial în accentuarea caracteristicilor cheie ale proprietății dumneavoastră, asigurându-se că iluminarea și unghiurile capturate sunt corecte.  

Amintiți-vă că fotografiile dumneavoastră vor fi unul dintre factorii principali care vor determina rezervările și tot ele sunt distribuite pe toate rețelele sociale.